FC Hermannstadt vrea 3 puncte în etapa XXII

FC Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la U.T.A.Arad, o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Gazdele vin după o victorie clară în etapa precedentă, cu Academica Clinceni (0-3) și se află pe locul 8 în Liga 1, cu 27 de puncte. De cealaltă parte, FC Hermannstadt se situează pe locul 14, cu 18 puncte și caută să obțină prima victorie sub ,,bagheta” lui Liviu Ciobotariu, antrenorul principal instalat cu 4 etape în urmă. Acesta nu se va putea baza în meciul cu U.T.A. pe fundașul central Ousmane Viera, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, fundașii Adrian Scarlatache și Saed Issah sunt incerți, datorită unor accidentări mai vechi.

,,Nu am reușit să câștigăm de 9 etape și lucrul acesta ne apasă, atât pe noi, cât și pe suporterii noștri. Ar trebui să-i recompensăm într-un fel pe acești oameni și cred că a sosit momentul să învingem și să luăm cele trei puncte din deplasarea de la Arad. Pentru noi nu există altă variantă decât victoria.”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt

FC Hermannstadt – UTA Arad, în tur

În tur, scorul a fost egal, 1-1, pentru FCH marcând Bright Addae în primele minute ale partidei, iar ptr U.T.A. golul egalizator fiind marcat de Ioan Hora, din lovitură liberă, în repriza a II-a.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top