FC Hermannstadt – deplasare fără puncte la Botoșani. Scor final 1 – 0

În etapa a XX-a din Liga I, A.F.C.Hermannstadt a jucat în deplasare contra celor de la F.C.Botoșani. Gazdele de la Botoșani au venit după o serie de două înfrângeri și două victorii, ocupând în prezent locul 7 în clasament cu 24 de puncte, în timp ce oaspeții caută să câștige primul meci din acest an.

Al Mawas a adus 3 puncte pentru FC Botoșani. Acesta a marcat în minutul 18, după un corner executat de Roman. La această fază a contribuit și devierea lui Enriko Papa.

FC Hermannstadt a obținut două puncte în ultimele patru etape și se situează pe locul 14 în clasament, cu 17 puncte. Pentru această confruntare, fundașul central Ionuț Stoica a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Adrian Scarlatache și Claudiu Belu nu au făcut parte din lot, fiind accidentați.

,,O echipă pe care o cunosc foarte bine. Am fost antrenor la F.C.Botoșani și m-am simțit bine acolo. Este o echipă care a fost în play-off și încearcă și în acest sezon același lucru. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai repede trei puncte ca să ne ridicăm moralul. Am încredere în jucătorii noștri. Sunt convins că au dat tot ce au putut în ultimele două meciuri și vor face asta și cu F.C.Botoșani. Vom ajunge în timp la ritmul pe care eu mi-l doresc la echipă. Vom merge la Botoșani să jucăm fotbal și să luăm trei puncte, chiar dacă este o deplasare lungă și grea. Trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic și moral, să fim montați acolo și să facem un meci bun, cu un rezultat pozitiv.”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt, înainte de meci.

În tur, FCH s-a impus cu scorul de 2-1 în ultimul meci din acest sezon jucat pe Stadionul Municipal Sibiu, intrat în renovare. F.C.Botoșani vs F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 31.01.2020, ora 12, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

FC Botoșani acumulează 27 de puncte și rămâne pe locul 7. FC Hermannstadt ajunge la 8 meciuri consecutive fără victorie și rămâne pe locul 14, penultimul, cu 17 puncte.

VIDEO – Declarațiile antrenorului Liviu Ciobotariu, după meciul cu Fc Botoșani

Fc Hermannstadt joacă miercuri derby-ul județului

În etapa următoare, intermediară, Hermannstadt va juca în derby ul județului contra echipei Gaz Metan Mediaș. Meciul se va juca pe stadionul Gaz Metan, miercuri de la ora 15.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro


 

Scroll to top