Elena Mihaela, de 27 ani, a dispărut în Germania

Elena Mihaela se afla în Germania din luna august

Elena Mihaela, în vârstă de 27 ani, a plecat în cursul lunii august în Germania. De câteva zile nu a mai putea fi contactată de către familie.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmite IPJ Sibiu.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 23 august a.c., sora sa, FLOREA ELENA MIHAELA, în vârstă de 27 ani, a plecat pe teritoriul Germaniei, iar de la data de 7 octombrie a.c., nu a mai putut fi contactată telefonic de către familie.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate aproximativ 45-50 de kg, ten închis, față ovală, păr creț, negru, ochi căprui. Semne particulare: tatuaj pe brațul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top