Drumul spre Făsinei s-a ”surpat” după 10 zile de la închiderea Bisericii din Vale

Drumul Județean 658, din Județul Vâlcea, a devenit impracticabil la 10 zile de la blestemul Mitropolitului Olteniei

Drumul județean din comuna Muereasca, sat Gura Văii, a devenit impracticabil deoarece s-a produs o tasare a platformei drumului de acces către Mânăstirea Frăsinei, pe o lungime de 40-45 ml. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers Mănăstirea Frăsinei – Gura Văii.

”La fața locului s-a deplasat o comisie mixtă compusă din reprezentanți ai Prefecturii Vâlcea, ISU Vâlcea și Primăria Muereasca pentru evaluarea situației. În acest moment, se lucrează la amenajarea unei porțiuni de drum pe care se va devia traficului rutier.”, transmite ISU Vâlcea.

Tasarea drumului a fost pusă, de unii credincioși, pe seama celor mai recente decizii luate de Mitropolia Olteniei, care în 10 ianuarie a emis un ”Document de legământ cu blestem” prin care ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, interzice slujirea în Biserica din Vale a Mănăstirii Frâsinei, pe motiv că ”… monahii și clericii au produs mari sminteli, semnalate în decursul timpului (…) hotărâm în numele Sfintei Treimi ca de acum înainte și până la sfârșitul veacurilor nimeni dintre monahi și cei hirotoniți, să nu mai coboare la această biserică și să nu mai săvârșească vre-o slujbă bisericească”.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top