Diplome din partea comandatului ISU. 3 paramedici și un voluntar au salvat o viață

Diplome pentru echipajul SMURD format din 3 paramedici și un voluntar

Vă aducem în atenție astăzi unul dintre sutele de cazuri medicale fericite unde secundele importante au fost valorificate, iar lupta cu moartea a fost câștigată. În data de 06 ianuarie, un apel pe numărul de urgență 112, striga cu panică și teamă că un bărbat se află căzut și inconștient în curtea unui imobil din municipiul Sibiu.

Mobilizarea a fost în cel mai scurt timp, iar primul echipaj de prim-ajutor medical specializat SMURD format din trei paramedici (plutonier Avrămescu Bogdan, plutonier Ghiță Vlăduț, sergent major Ionescu Denisa)și un voluntar SMURD (Anuței Elena) a evaluat în primele secunde victima care se afla în stop cardio respirator.

Toate eforturilor salvatorilor sosiți la fața locului, s-au concentrat asupra salvării vieții persoanei în cauză, solicitând concomitent sosirea în sprijin a unui echipaj cu competențe superioare (cu medic).

Reacția promptă și modul profesionist de aplicare a protocolului de resuscitare precum și acordarea primelor îngrijiri medicale esențiale au fost decisive pentru salvarea vieții respectivei persoane. Aceste aspecte au fost evidențiate de către echipajul cu medic (SAJ Sibiu) sosit în sprijin care a felicitat echipajul SMURD pentru modul exemplar de reacție și tot efortul depus.

Diplome în semn de recunoștință pentru că și-au făcut datoria

”În acest context, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt.Dumitru Croitoru” al județului Sibiu le-a acordat, în semn de mulțumire și prețuire, diplome de apreciere pentru implicare, foarte buna pregătire și profesionalismul de care dau dovadă constant. Cu toții ii felicităm, le urăm mult succes și aceeași determinare în toate misiunile viitoare.”, transmite ISU Sibiu. 

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top