Daruri pentru vârstnici

Daruri în prag se sărbătoare

An de an, în preajma marilor sărbători creștine, Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, se bucură de mici daruri venite din partea unor persoane care își îndreaptă generozitatea spre beneficiarii din cămin.

Anul acesta, în preajma Sărbătorii Învierii Domnului, un grup de tineri entuziaști, pasionați ai spiritului liber, care fac parte din Clubul de Motocicliști Red Evils MC Sibiu în colaborare cu Asociația sportiva Black Flash și-au luat motocicletele și au vizitat unitatea noastră, pentru a dărui pachete cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale celor 80 de beneficiari care se află în prezent internați.

Aceștia și-au dorit ca prin gestul lor să își manifeste grija și afecțiunea față de persoanele vârstnice care din varii motive nu se află alături de familiile lor de Sfânta Sărbătoare a Paștilor.

Pentru a răsplăti gestul lor și a-i întâmpina cum se cuvine, cei de la ”Juicy’s Famous” au susținut o donație de 60 de hamburgeri. Tot astăzi unitatea a primit o donatie anonimă cu încă 100 de clătite.

”Le mulțumim în numele bunicilor de aici și a colectivului unității noastre, clubului Red Evils MC Sibiu și tuturor care s-au gândit la acest gest ce a adus zâmbete pe chipurile beneficiarilor noștri cu aceste daruri”, a precizat Alexandru Chera, directorul UAMS Săliște.

„Noi am dorit să le facem o bucurie cu ocazie sărbătorilor de paști celor de vârsta a treia din UAMS Săliște întrucât considerăm că întotdeauna este loc de îmbunătățiri în acest domeniu social. De asemenea mulțumim pentru susținere lui Mircea Soima, postului de radio goREBEL pentru susținere și promovare și lui Adi Boica precum și lui Sorin Boica de la Banca de alimente Cluj pentru donatiile făcute.” a mai precizat și Lomnasan Ion, președintele clubului Red Evils MC Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top