Coronavirus – 2 Pozitivi la Prefectură

Cronavirus – Prefectul este pozitiv cu SarsCov2

Starea de sănătate a prefectului este stabilă și va sta în izolare cu tratament specific. Aseară a fost făcut anunțul. Citește aici!

În ultima perioadă, Prefecturl Mircea Crețu a fost în județ la investirile noilor primari. Despre vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Prefecturii – Andreea Ștefan a declarat:

” la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenție. De îndată ce se vor contura primele concluzii ale anchetei vă anunțăm! Vă urmăm tuturor multă sănătate și fiți preventivi, protejându-vă!”

Coronavirus – Serviciul Pașapoarte închis

Întrucât ieri o colega de la serviciul Pasapoarte a fost pozitivă la ora 17:00 s-a făcut dezinfecție în întreaga instituție. Întreg personalul Instituției Prefectului va fi testat. La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacționând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile.
De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a demarat o ancheta epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun și alte măsuri de prevenire și combatere a răspândirii SARS CoV-2.

Citește aici… Prefectul ceartă un medic din UPU, apoi îi cere scuze.

Scroll to top