Chefi pentru vizitatori

Chefii din boardul Muzeului ASTRA au (Pre)Gătit bucate tradiționale

Chefii din acest weekend au fost Ciprian Ștefan, managerul genaral al Muzeul ASTRA, Ovidiu Baron, manager general adjunct și Mirela Iancu, director de marketing cultural.

În weekendul 3-5 iunie 2022, Muzeul ASTRA a repetat experianța din 2022 de la Noaptea Muzeeloer, când conducerea a fost pusă la crațițe și ceaune. Peste 4300 de vizitaori au ales să își petreacă sfârșitul de săptămână în Muzeul din Dumbrava Sibiului.

Cei trei directori au gătit pentru vizitatori după rețete specifice din zonele lor de provenientă (Țara Moților, Oltenia și zona Mărginimii Sibiului), dar și documentate în cercetările de teren – stufat de miel, ciorbă de salată și omletă cu slană, varză nouă cu carne de miel, papa de coade și căprior de vânat cu cartofi noi.

Au fost servite peste 400 de porții din cele trei ceaune în care au fost (pre)gătite preparatele de către directorii Muzeului ASTRA.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top