Soma, mașină parcată aiurea și jigniri| VIDEO

Soma te trezește!

A fost odată, ca de fiecare dată, o mașină de la SOMA care trebuie să golească recipientele de sticlă dintre blocuri. Cum locurile de parcare sunt insuficiente, chiar și la marginea Sibiului. în cartierul Valea Aurie, un vecin a parcat unde a mai găsit loc. De data aceasta mașina parcată în capătul aleii care duce spre rampa de gunoi, a blocat accesul angajaților de la Soma.

Se făcea că era trecut de ora 10, când angajații Soma au ajuns pe strada Valea Aurie. Ajunși la intersecția cu aleea ce duce spre rampa de gunoi, șoferul a început să abuzeze de claxonul autocamionului, în repetate rânduri. Cum mașina cea buclucașă este parcată în același loc de câteva zile, și vecinii nu cunosc proprietarul ei, nimeni nu a ieșit să o mute.

După ora 11, aceeași echipă a revenit pe stradă ca să vadă dacă acum au acces spre platformă. Cum poate că v-ați dat seama, mașina era tot acolo, blocând accesul autocamionului. Șoferul de la Soma, vizibil nervos, a abuzat din nou de claxon. De data asta reprizele de ”avertizare sonoră” au fost mult mai lungi. Dar, tot în zadar.

Văzând că este filmat de trecători, șoferul(crezând că cine îl filmează este și proprietarul mașinii care îi bloca accesul) a început să adreseze cuvinte jignitoare precum ”Bă, dar dobitoc poți să fii cu parcarea ta cu tot!” , ”Trânti-v-ar Dumnezeu de prostalăi!” , ”Proști, proști. Dobitoci de oameni!”

Întrebat de ce claxonează în loc să sune la Poliția Locală, ca să ceară îndepărtarea autovehiculului care era parcat necorespunzător, același șofer a spus că: ” Normal Poliția Locală trebuie să aibă echipaj în fiecare sector. Îi doare în șpiț! Lucruri slabe Poliția Locală!”.

Ce concluzii putem trage de aici?

  1. Locurile de parcare sunt insuficiente în orașele mari.
  2. Nesimțirea și nepăsarea există încă.
  3. E mai simplu să batjocorești pe cineva decât să faci ceeace trebuie ca să rezolvi o problemă.
  4. Recipientele și platformele de gunoi au fost puse la număr, ca să fie. Nu s-a gandit nimeni că acestea împuținează și mai mult numărul de locuri de parcare disponibile între blocuri.
  5. Poliția Locală nu patrulează îndeajuns pe străzile din Sibiu.
Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

Scroll to top