Accesul în aeroportul sibian se schimbă de mâine, 8 februarie

Accesul în Aeroportul Internațional Sibiu se mută

Accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, intersecție cu strada Europa Unită, începând cu data de 8 februarie a.c., ora 08:00. Această schimbare este implementată ca urmare a lucrărilor privind reconfigurarea drumurilor derulate la aeroportul din Sibiu în cadrul proiectului „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare – activități economice, Faza I”. Noua rută a fost proiectată pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța călătorilor, precum și pentru a fluidiza și reduce congestia traficului în zonă.

Pentru asigurarea unei tranziții line, reprezentanții aeroportului adresează rugămintea ca în momentul deplasării la aeroport să se acorde atenție indicatoarelor de direcție amplasate în fosta locație de acces, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. Semnalizarea rutieră corespunzătoare va fi instalată pentru a ghida șoferii către noua rută de acces.

„Apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în legătură cu această schimbare importantă în ceea ce privește accesul în incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, Director General Aeroportul Internațional Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top