Zboruri de la Sibiu spre 5 noi destinații

Zborurile sunt operaționale din luna iulie 2024

Zborurile anunțate de compania FlyLili, sunt zboruri internaționale directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu data de 20 iulie 2024. Din această dată, locuitorii din inima Transilvaniei vor avea acces direct la noi destinații populare din Europa, datorită extinderii serviciilor companiei aeriene amintite.

Noile destinații sunt Nuremberg și Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa și Roma-Fiumicino (Italia) și Barcelona (Spania).

Această extindere semnificativă marchează un moment important în dezvoltarea companiei și al colaborării noastre strânse cu Aeroportul Internațional Sibiu. Compania aeriană aflată într-o fază de creștere accelerată, continuă expansiunea pentru a oferi noi oportunități de călătorie pasagerilor din regiunea Transilvaniei.

”Suntem o companie aeriană în dezvoltare și am acordat o atenție deosebită pregătirilor necesare înainte de a deschide aceste noi rute. Primul pas l-am făcut la Sibiu, un aeroport cu un mare potențial de creștere. Odată cu extinderea flotei noastre, continuam să creștem la Aeroportul Internațional Sibiu. Am ales ca primele zboruri din Sibiu să fie către cele mai importante destinații europene, dorindu-ne să ne consolidăm poziția în acest aeroport strategic”, Cătălin Cotrut, CEO FlyLili.

Prețurile biletelor încep de la 99 euro per segment de zbor, oferind astfel opțiuni accesibile pentru toate tipurile de călătorii. Strategia comercială FlyLili include distribuția a trei pachete de călătorie (Basic, Comfort si Premium), adaptate nevoilor specifice ale pasagerilor.

Marius Ioan Gîrdea, Directorul Aeroportului Internațional Sibiu declară:

”Suntem încântați să anunțăm un nou și important capitol pentru Aeroportul Internațional Sibiu. FlyLili, o companie aeriană cu origini sibiene, a decis să-și bazeze o aeronavă la aeroportul nostru și să deschidă cinci noi destinații europene. Această decizie nu doar că subliniază potențialul semnificativ de creștere al aeroportului nostru, dar și întărește legăturile noastre cu comunitatea locală.”

”Urez Bun venit companiei sibiene și îi doresc cât mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Acest parteneriat confirmă o dată în plus faptul că modernizarea, extinderea și dotarea aeroportului sibian cu echipamente performante, unele dintre acestea unice în rândul aeroporturilor regionale, sunt argumente care cântăresc în decizia companiilor aeriene de a alege să opereze din Sibiu.”, a declarat, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top