Weekend plin de aventură și puțină groază

Weekend în familie la cinema

Weekendul 8 – 9 aprilie, este unul special. Spectatorii mici şi mari de la Cineplexx care vin să vadă animația “Super Mario Bros. Filmul” vor fi întâmpinați de animatori cu jocuri, surprize și cadouri.

”Iar pentru că timpul petrecut cu familia este de neprețuit, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema. Doar în weekendul 8-9 aprilie, între orele 12:00 – 14:00, Super Mario îi așteaptă pe cei mici la oricare dintre cinematografele Cineplexx din țară, cu umor, aventură și multe surprize. Fiecare bilet de copil va include câte un un mini-poster special Super Mario care se va ridica exclusiv de la casele de bilete din cinema.”, transmite Cineplexx.

Mario nu va lipsi din peisaj gata să îi distreze pe cei mici cu baloane colorate, jocuri interactive și facepainting. Cadourile se vor oferi în limita stocului disponibil. O aventură colorată si antrenantă, animația “Super Mario Bros. Filmul” este producția prefectă pentru vacanța de Paște.

Disponibil pe marile ecrane din acest weekend, “Super Mario Bros. Filmul” este distribuit de RoImage 2000 și poate fi urmărit în cinematografele Cineplexx în format 2D și 3D, în versiunea originală cu subtitrare în limba română, dar și dublat în limba română.

Din acest weekend, în premieră la Cineplexx Sibiu mai puteți vedea alte două filme de excepție.

AIR (AP12), Premiera are loc în 7 aprilie. GEN: Drama. Din distribuție fac parte: Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Messin.

EXORCISTUL PAPEI ( N15 ). Premiera are loc în 7 aprilie. GEN: Thriller, Horror, Biografic. Din distribuție fac parte:Russell Crowe, Franco Nero, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Cornell S. John.

Programul filmelor si spectacolelor pentru întreaga săptămână la Cineplexx poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema, online de pe site-ul www.cineplexx.ro sau din aplicația de mobil Cineplexx.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte apropiat.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top