Vinfest 2021 – Vinuri cu ștaif și zeci de food truck-uri

Vinfest revine la Sibiu – 9 producători de vinuri, înre-o nouă locație

După doi ani de pauză Vinfest revine la Sibiu cu o a patra ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care este sărbătoritul evenimentului unic care are loc în Parcul Tineretului.

Nouă producători de vinuri și multe alte surprize, vă așteaptă timp de patru zile între 8-11 iulie. Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul organizat în premieră în parcul din apropierea centrului Sibiului.

Vor fi prezenți cei de Wine Not, Histria, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Jidvei, Avincis, Vinarte, Corcova și Crama Pandora.

Street Food Park cu mâncăruri delicioase

Vinfest vine cu o surpriză pentru gurmanzi și îi invită să își ”testeze” gusturile la ’’Street Food Park’’. Răsfățul culinar aduce laolaltă, în acest an, șaisprezece food truck-uri cu zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Te așteaptăm să deguști din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 8-11 iulie.

Acolo veți găsi parcați și pregătiți să vă întâmpine cu mâncăruri și deserturi bune pe cei de la Gastro, La Strada Gyros, Bistro del Puerto, Plescavița Van, Cherhanaua Urbană, Cicken Cone, Bătrânu Sas, Atelier de Paste, Mexican Bizness, Romanian Burger, Mr. Cannoli, Sucre, Famous Waffles, D’ale Gustului, Wrapp & Roll și Olha Coffee.

’’Am decis să aducem un plus ediției din acest an și am acordat o atenție și mai mare laturei culinare. Invităm sibienii să se delecteze cu produsele preparate la cele șaisprezece food-truck-uri participante’’, mai spun organizatorii.

Muzică faină cu mixuri ”pe sprânceană”

Pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, aducem la Vinfest DJ care să întrețină atmosfera cu cele mai bune și potrivite mixuri.
Alex Zara, FunkyDrop, Rareș Luca și NOPAME, vor fi la ”butoane” în cele patru zile de festival.

Acces doar cu vaccin, test negativ sau dovada trecerii prin boală

Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 2.500 de persoane în același timp în locație. Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic .

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:
a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
b) prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
c) prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
d) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării
infectării cu SARS-CoV-2.

Pentru cei care nu se regăsesc în nici una dintre cele patru variante, există și soluția efectuării unui test test antigen rapid, la intrarea în arealul evenimentului.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top