BIS Teatru aduce 11 evenimente la Grădina BIS

BIS Teatru deschide joi, 15 iulie 2021, Stagiunea de vară la Grădina BIS, cu spectacolul „Muzicanții din Bremen”, scenariul și așezarea în scenă Bogdan Sărătean, după povestea Fraților Grimm. Unsprezece evenimente, spectacole de teatru, concerte, proiecții de film, atât producții proprii BIS Teatru, cât și evenimente invitate, sunt oferite publicului în cadrul stagiunii de vară, în lunile iulie și august, la Grădina BIS. Spectacolul din deschiderea stagiunii, „Muzicanții din Bremen”, îi are în distribuție pe actorii Paul Bondane, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Laura Luca și Dumitru Stegărescu și a fost prezentat într-o serie de trei reprezentații în căminele de bătrâni din Județul Sibiu, în cadrul proiectului „Povești pentru bunicii noștri”.

Bis Teatru – Stagiunea de vară o puteți consulta aici.

Alte două reprezentații, cofinanțate de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunitară, ultimele de altfel din cadrul proiectului „Povești pentru bunicii noștri”, vor avea loc cu circuit închis, cu două zile înainte de deschiderea stagiunii de vară BIS Teatru, pe 13 și 14 iulie 2021, în căminele pentru persoane vârstnice din Sibiu (Strada Azilului și Strada George Coșbuc).

Unul dintre evenimentele care se bucură de mai bine de cincisprezece ani de aprecierea publicului, fiind nu doar cel mai longeviv spectacol de teatru de cafenea din Sibiu, dar și cel mai bine vândut one man show din Sibiu, „Nimeni nu știe ce e în inima mea …” va fi prezentat publicului la Grădina BIS, vineri, 16 iulie 2021, de la ora 19:00. Spectacolul este un one man show cu Florin Coșuleț, unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori ai Sibiului. „Nimeni nu ştie ce e în inima mea…” este o confesiune plină de umor şi de sensibilitate. Un performance teatral complet. Un show de fiecare dată altfel, care poartă spectatorii de la tirade clasice până la „anecdote şi spirite” cât se poate de actuale. De la poeme, la monologuri shakespeariene, emoţie, sensibilitate şi o porţie zdravănă de umor sănătos.

Țapinarii lansează vinylul „Fericirea e un lucru mărunt” la Grădina BIS

Un alt eveniment important din programul Stagiunii de vară BIS Teatru este întâlnirea cu Trupa Țapinarii, care va sărbători la Sibiu, alături de public, la Grădina BIS, 20 de ani de activitate, prilej cu care va lansa vinylul „Fericirea e un lucru mărunt”. Concertul trupei Țapinarii va avea loc pe data de 1 august, la Grădina BIS și va marca deschiderea ediției 2021 a proiectului Teatrul din Cartier. Accesul publicului la concertul trupei Țapinarii va fi gratuit, în limita locurilor disponibile în Grădina BIS.

„Am clipit și au trecut deja 5 ani. De la primul spectacol jucat în Grădina BIS. Izolările, restricțiile, spaimele ne-au cam stors în ultimul an, dar iată că găsim forța să deschidem din nou porțile grădinii. Nu întâmplător primul spectacol e un show pentru toate vârstele. Muzicanții din Bremen nu vor ajunge niciodată la Bremen, dar la finalul călătoriei vor găsi o casă în pădure, un loc al lor. La fel noi, când am deschis prima dată grădina pentru public, habar nu aveam unde vom ajunge, dar simțeam că drumul, călătoria, sunt mai importante decât destinația. Vă invităm să veniți cu noi și în etapa asta a călătoriei, stagiunea de vară 2021. ” Bogdan Sărătean, regizor, coordonator BIS Teatru

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top