Valea Aurie, ora 9. Țeavă de gaz avariată | Foto

Valea Aurie. Scurgeri de gaze

Valea Aurie – Aleea Sibiel este locul unde, în această dimineață, un angajat al firmei Soma, care conducea mașina de ridicat gunoi, a agățat conducta aeriană de gaz. În urma acestui impact, țeava de gaz s-a fisurat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a fost solicitat să asigure măsurile de de securitate și protecție la incendiu. S-a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a constat că această conductă nu este semnalizată corespunzător, cu indicatorul care interzice accesul vehiculelor cu înălţimea mai mare decât înalțimea la care se află conducta de gaz.

Două echipe ale furnizorului de gaze, au intervenit pentru remedierea avariei.

În urma acestui incident s-au înregistrat numai pagube materiale.

Soma așteaptă rezultatul anchetei polițiștilor sibieni.

”Deocamdată nu vă putem da informații oficiale. Așteptăm procesul verbal de constatare încheiat de Poliția Rutieră Sibiu pentru a vedea dacă acea conductă aeriană de gaz era montată conform normativelor tehnice în vigoare, cu respectarea regimul de înălțime normat. Este în desfășurare și o anchetă internă pentru a identifica cauza incidentului produs astazi pe Aleea Sibiel, Sibiu.” Mihai Găină, Dispecerat  S.C. Soma S.R.L.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top