Tribut Ceaikovski, online. Biletul costă 20 lei

Tribut online, marca TBS

Teatrul de Balet Sibiu prezintă miercuri, 21 aprilie, începând cu ora 19:00 spectacolul ”Tribut Ceaikovski”, în format online. Muzica, dansul și unul dintre cei mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, Piotr Ilici Ceaikovski, sunt cele trei elemente esențiale ale spectacolului, care a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu pe 16 martie 2019.

Spectacolul de dans clasic poartă semnătura coregrafului Vittorio Galloro și este constituit din două părți.

Prima parte include două tablouri care aduc în scenă duete și momente solistice, printre personaje regăsindu-se chiar Ceaikovski împreună cu muza sa.

Cea de-a doua parte a spectacolului este un omagiu adus nuanțelor și culorilor din muzica marelui compozitor rus. Pe scenă vor urca patru cupluri de dansatori care vor transpune prin dans patru culori pe care coregraful le distinge în creația ceaikovskiană: roșu – oglindește pasiunea din muzica marelui compozitor, galben – semnifică inspirația, verde – virtuozitatea și argintiu – frumusețea absolută.

Spectacolul tribut poate fi vizionat în regim de live stream. Costul unui bilet este de 20 de lei, acesta putând fi achiziționat de pe platformele entertix.ro și myticket.ro. Publicul va avea acces la filmarea evenimentului timp de 72 de ore.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top