VIDEO Accident teribil pe DN 1, la Cristian. 3 morți!

Accident teribil cu 3 morți

Teribilul accident rutier s-a petrecut pe DN1 în județul Sibiu, aproape de Cristian. 3 oameni au murit, iar o tânără însărcinată a ajuns în stare gravă la spital după ce un taxi a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal într-o mașina care circula regulamentar.

Cum s-a produs accidentul?

Taxi-ul a ajuns pe contrasens și a lovit mașina care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de violent, ambele mașini au ajuns în afara șoselei, pe câmp. Rotile din față și motorul taxi-ului au zburat pur și simplu până pe cealaltă parte a drumului.

Oamenii și rudele celor decedați au ajuns la locul accidentului și au rămas înmărmuriți

”Doamne Ferește! Nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat!”

”Când am ajuns am văzut…dezastrul ăsta! Nu putem să me dăm seama. Sunt prea multe împrăștiate pe aici.”

”Ceasul rău! S-a întâmplat, s-a întâmplat!”, spune o rudă a baiatului din taxi.

Taximetristul în vârstă de 32 de ani a murit pe loc, iar șoferul nevinovat și soția lui de 49 de ani au fost resuscitati de către medicii de la SMURD ajunși la fața locului. Însă din nefericire, nu au mai putut fi salvați. O tânără de 30 de ani, însărcinată, care se afla pe bancheta din spate a ajuns în stare grava la spital.

Politistii au făcut măsurători si cercetarj la fata locului si Incearca sa afle din ce cauza s-a s-a produs aceasta nenorocire.

”Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, singur în auto, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba, în care se aflau șoferul și doua pasagere. Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat.”, a transmis IPJ Sibiu

S-a deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top