O fată de 14 a dispărut. Dacă ați văzut-o, sunați urgent la 112!

O fată de 14 ani a plecat de acasă. Familia o caută!

Poliţiştii sibieni caută o fată de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

o fataAstăzi, în jurul orei 00,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 aprilie, în jurul orei 10,00, fiica sa minoră, SIMION ELENA DENISA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hoghilag, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 162 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

În momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri cu glugă, pantaloni tip blue – jeans de culoare albastru și ghete înalte de culoare negru.

Semne particulare: strabism la ochiul stâng.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top