Teatrul Gong: Anulăm toate evenimentele începând de mâine, 13 martie

Teatrul Gong a anulat toate evenimentele din următoarele două săptămâni

Într-o postare pe facebook, Teatrul Gong, se anunță anularea tuturor evenimentele din următoarele 14 zile, cât timp municipiul Sibiu se află în scenariul roșu,

”Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Sibiu, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anulează toate evenimentele începând de mâine, 13.02.2021.”

Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentații. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile.

”În cazul puțin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 210 906, pentru a soluționa eventualele erori în cel mai scurt timp posibil. În funcție de recomandările autorităților, vom reveni cu mai multe detalii.”

Fără implicare, teatrul dispare!

Oficialii Teatrul Gong au aplicat toate măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus și au avut grijă să implementeze chiar și un set de reguli suplimentare la nivel instituțional.

”E important să înțelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alții pentru a ne revedea, sănătoși, cu zâmbetul pe buze cât mai curând.”


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru http://www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top