Ștefan Nicolae, în vârstă de 11 ani, a dispărut!

Ștefan Nicolae a plecat de acasă vineri, 28 octombrie

Ștefan Nicolae a plecat vineri de acasă, într-o direcție necunoscută, iar acum familia și polițiștii îl caută pe minor.

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 11 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit polițiștii sibieni.

Duminică 30 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 28 octombrie a.c., fiul său minor, ȘTEFAN NICOLAE, în vârstă de 11 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a reveni.

SEMNALMENTE: înălțime 140 cm, greutate 45 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi verzi, culoare piele albă, constituție grasă.

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE: minorul purta echipament sport de culoare neagră, hanorac negru, încălțăminte sport de culoare alb, ghiozdan de culoare albastru.

SEMNE PARTICULARE: tatuaje pe ambii umeri cu inscriptia ”Tata meu”, respectiv un desen ce prezinta forma unei inimi, urmat de inscriptia ”Ali”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top