Microbuz cu 7 persoane s-a răsturnat pe DJ106. Șoferul era băut bine!

Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani

Microbuzul se deplasa în această dimineață, în jurul orei 6, spre municipiul Sibiu. Bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă în partea stangă a sesnuslui de deplasare și s-a răsturnat. Șoferul aducea 6 muncitori la muncă, în Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului.

Polițiștii rutieri care au intervinit la accidentul rutier produs pe DJ 106, între localitățile Cornățel și Daia. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În zonă s-a circulat îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu,

Pompierii militari sibieni s-au mobilizat cu următoarele forțe la locul intervenției: 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 ATPMV,  1 autospecială descarcerare,  1 autospecială de stingere, 2 echipaje SAJ.

În urma accidentului a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism a 4 persoane. Celelalte 3 persoane care se aflau în microbuz în momentul accidentului s-au autoevacuat.

”Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele au fost transportate la UPU Sibiu: 6 persoane erau conștiente și aveau multiple traumatisme, o persoană inconștientă, aceasta fiind intubată la fața locului.”, a transmis Sg. maj. Andreea Ștefan, purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu.

4 bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani politraumatizați au fost transportați de echipajele SMURD. Celelalte 2 persoane au fost preluate de echipajele SAJ.

”Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime, bărbați de 45 și 65 ani. Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier, suspiciune de fractură membru inferior la primul și traumatism de șold la al doilea.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top