Se închide traficul pe un tronson al Căii Dumbrăvii

Se închide traficul pentru lucrări de modernizare

De sâmbătă, 15 mai și până la începutul lunii iulie, pe un tronson al Căii Dumbrăvii se închide traficul pentru execuția lucrărilor de modernizare: porțiunea dintre str. Bahluiului și str. Argeșului, anunță Primăria Sibiu.

Comisia de Circulație a avizat în ședința de miercuri, 12 mai aceste restricții în traficul din zonă, cu următoarele rute ocolitoare:
• Pentru deplasarea dinspre Cimitirul Municipal spre oraș, autovehiculele vor fi direcționate pe str. Bahluiului – str. Goethe – str. Argeșului – str. Calea Dumbrăvii
• Pentru deplasarea dinspre str. Arieșului se pot utiliza străzile Bacovia și Putnei – str. Prof. Victor Lazăr – str. Gh. Dima.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de Circulație.

Pe acest tronson sunt prevăzute lucrări de modernizare care nu vor schimba doar aspectul acestei artere, ci vor îmbunătăți funcționalitatea și mobilitatea: modernizarea rețelelor de alimentare cu apă; reabilitarea și extinderea sistemului de canalizare menajeră și a canalizării pluviale; modernizarea rețelelor de iluminat public prin instalarea de stâlpi noi echipați cu corpuri de iluminat LED, care vor lumina atât calea auto, cât și zonele pietonale și pistele pentru biciclete; modernizarea trotuarelor pe ambele părți ale străzii;

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

amenajarea spațiilor verzi pe ambele părți ale străzii prin semănarea de gazon și plantarea de arbori după finalizarea lucrărilor, în perioada indicată de specialiști; realizarea unei piste pentru bicicliști, în dublu sens, pe partea dreaptă a străzii (pe direcția b-dul M. Viteazu – str. Ludoș), separată de calea pietonală și de cea auto; reabilitarea structurii rutiere a drumului; crearea unei benzi de circulație dedicată transportului public de călători; amenajarea de locuri de parcare paralele cu drumul.

Scroll to top