Scutul Pădurii. Doi sibieni au sustras 150kg cetină și 2 mc lemn

Scutul Pădurii. Porumbacu de Jos și Arpașu de Jos

Scutul Pădurii: în cursul zilei de 12 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au continuat acțiunile specifice pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, ocazie cu care, în jurul orei 13,30, în localitatea Porumbacu de Jos, au depistat un localnic în vârstă de 67 de ani în timp ce, cu un atelaj hipo, transporta cantitatea de 150 de kg de material nelemnos, cetină, fără a deține documentele legale referitoare la proveniență sau transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

În cadrul acelorași activități, în jurul orei 17,30, de această dată pe raza localității Arpașu de Jos, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 21 de ani, în timp ce transporta cantitatea de 2 mc de material lemnos, esență salcie, fără a deține documentele legale de proveniență și transport. Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

”În ambele cazuri, atât materialul nelemnos, cât și cel lemnos au fost confiscate și predate reprezentanților ocoalelor silvice competente în zonă.”, transmit polițiștii sibieni.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top