Rosalina, 14 ani, și Casandra, 16 ani, au dispărut!

Rosalina este o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

rosalina”La data de 21 mai a.c., în jurul orei 08,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fiica sa, CIURAR ROSALINA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Dealu Frumos, comuna Merghindeal, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.”, transmite IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, împletit. În momentul plecării, minora purta pantaloni blue-jeans albaștri și bluză albă. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

 

Casandra are 16 ani, este căutată de polițiștii sibieni după ce a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Rosalina, 14 ani, și Casandra, 16 ani, au dispărut!”La data de 21 mai a.c., în jurul orei 11,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 mai a.c., fiica sa, CIURARIU ELISABETA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Bradu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.”, anunță IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, ochi căprui, păr brunet. În momentul plecării, minora purta fustă de culoare roșie, bluză albă și vestă roșie. Semne particulare: în zona pieptului, minora prezintă un tatuaj cu inscripția CASANDRA.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre minorele Rosalina și Casandra sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top