Revelion în Piața Mare, cu Subcarpați și masca obligatorie

Revelion în Piața Mare după un an de pauză

După un an de pauză, spectacolul de Revelion revine în kilometrul zero al orașului, cu o surpriză de zile mari. Una dintre cele mai apreciate trupe din România și printre preferatele sibienilor, Subcarpați, va trece sibienii și turiștii pragul dintre anii 2021 și 2022.

După săptămâni întregi de incertitudini, autoritățile au relaxat parțial restricțiile pentru momentele de sărbătoare din următoarele săptămâni. Astfel, organizarea de evenimente în noaptea de Revelion a devenit posibilă iar planurile au devenit realitate.

„Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, încă nemaiîntâlnit în Sibiu. În deschiderea trupei Subcarpați, pe scenă vor urca DJ-ii de la Power pe Vinil.

Scena pe care vor avea loc spectacolul va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei municipiului Sibiu. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun din Sibiu. Evenimentul va începe în jurul orei 21.

Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii, în special ținând cont că spațiul va fi, cel mai probabil, destul de aglomerat.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top