Regulament nou. În dezbatere publică până în 12 ianuarie

Regulamentul pentru protecția, dezvoltarea și întreținerea spațiilor verzi

Zonele verzi ale Sibiului sunt în proces de revigorare și extindere prin reamenajare și plantări, pe măsură ce avansează lucrările de modernizare din cartierele de blocuri și de pe alte străzi, dar și prin proiecte care se referă expres la optimizarea acestora.

Primăria Sibiu dorește să îmbunătățească aspectul și calitatea zonelor verzi publice, iar în acest sens a inițiat un nou Regulament pentru protecția, conservarea, dezvoltarea și întreținerea lor.

”Scopul acestui document este pe de o parte reglementarea modului în care echipele Primăriei vor îngriji spațiile verzi, iar pe de altă parte, dorim să implicăm și cetățenii în întreținerea și păstrarea acestora. Concret, în Regulament se regăsesc regulile pentru toaletarea și recoltarea arborilor, plantarea de flori, dar și măsuri pentru protecția spațiilor verzi împotriva utilizării acestora în alte scopuri.”, transmite Primăria Sibiu.

Înainte de a-l supune aprobării Consiliului Local Sibiu pentru intrarea acestuia în vigoare, consultăm sibienii: vă invităm să parcurgeți această propunere de Regulament, aici:

https://www.sibiu.ro/ro2/hotarari/proiecte_dezbatere/2021/pro_hot_dez_31.12.2021.pdf

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top