Premieră la Sibiu: Charlie Ottley va promova Transilvania Tattoo Expo pe Netflix

Premieră la Sibiu: Transilvania Tattoo Expo pe Netflix

Premieră pentru Sibiu, la prima convenţie internaţională de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo, care revine după pandemie, cu cea de a 11- ediţie (26-28 mai). Ediția de anul acesta va fi promovată pentru prima dată de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, pe Netflix, în cadrul serialului documentar de succes, „Flavours of Romania”.

„Anul acesta îl vom avea invitat în premieră, la Transilvania Tattoo Expo, pe Charlie Ottley, realizatorul emisiunilor “Wild Carpathia”, care se difuzează pe Neflix, pe Discovery Channel, şi ne bucurăm de faptul că vom fi incluşi şi noi într-unul din serialele lui. Mi se pare o oportunitate extraordinară pentru eveniment şi pentru Sibiu şi bineînţeles şi pentru scena tattoo, de a apărea într-un context inedit pentru noi şi a avea acces la un segment de public, la care până acum nu aveam aşa o deschidere.

În afară de asta, prin faptul că Charlie va fi prezent la eveniment va aduce în atenţia vizitatorilor noştri, în special a celor străini, o mare parte din frumuseţile României, care sunt expuse în serialele lui, astfel încât oamenii care vin la noi de departe, vor pleca cu o imagine mult mai frumoasă despre România noastră”, a declarant organizatorul Transilvania Tattoo Expo, Ovidiu Popârţan.

Ovidiu Popârţan, unul din pionierii tatuajului din România, a ales ca să organizeze pentru a doua oară, Transilvania Tattoo Expo, la Sala Thalia, unde se află Filarmonica de Stat, dar şi un reper pentru cultura noastră, pentru că aici în 1788 a fost primul sediu al unui teatru de la noi din ţară.

Charlie Ottley a mai promovat Sibiul, în campania „Discover România” difuzată de BBC World News în 2022, însă, în premieră a ales să vină pentru a filma la Transilvania Tattoo Expo, în sediul Sălii Thalia din Sibiu.

„Sunt foarte încântat de eveniment (Transilvania Tattto Expo n.r.). Am dori să includem festivalul ca parte a noii serii „Flavours of Romania”, pentru Netflix, ca o oprire distractivă şi vibrantă, în lunga noastră călătorie la nivel naţional, în jurul acestei ţări incredibile”, a precizat Charlie Ottley.

Ottley s-a dovedit în ultimii ani, un foarte bun ambassador al frumuseţilor României, prin realizarea documentarelor de succes „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, în cadrul căruia va include, în premieră conveția de tattoo de la Sibiu.

Convenţia de tatuaje de la Sibiu este renumită nu doar în ţară, ci şi în străinătate, pentru că este

„evenimentul unde, în fiecare an, unii dintre cei mai buni artişti internaţionali întâlnesc cei mai buni artişti români, într-un spectacol concurs unic prin diversitatea stilurilor abordate şi prin unicitatea şi originalitatea fiecăruia dintre participanţii veniţi din toate colţurile lumii”, a arătat organizatorul Ovidiu Popârţan.

Publicul este aşteptat în perioada 26-28 mai, la Sala Thalia, la Transilvania Tattoo Expo. Pentru programări puteţi contacta artiştii invitaţi, pe care îi găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale evenimentului, transilvaniatattooexpo şi pe site-ul oficial, tattooexpo.ro .

Tot în premieră pentru ediția de anul acesta Opinia de Sibiu s-a alăturat acestui eveniment, în calitate de partener media.

Partenerii media ai Transilvania Tattoo Expo: Rock FM, Zile şi nopţi, Good Time, Sibiu 100 %, Ora de Sibiu, Monitorul de Cluj, Monitorul de Mediaş, Mesagerul de Sibiu, Mesagerul de Alba, TV Eveniment, Radio Eveniment FM, Ştiri de Sibiu, Sibiu independent, Sibiul in imagini, Sibiul azi, Strada Cetăţii, Opinia de Sibiu, Sibiul bun.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top