Poteci mai sigure în Munții Făgăraș, după 2 zile de muncă

Potecile au acum indicatoare noi

Potecile din zona Bâlea – Buteanu a Munților Făgăraș au devenit mai sigure datorită studenților de la Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu.

Timp de două zile, tinerii militari au ajutat la transportul și montarea stâlpilor metalici și a plăcuțelor indicatoare de pe traseele Bâlea Lac – Muchia Bâlii – Bâlea Cascadă și Bâlea Cascadă – Muchea Buteanu – Șaua Paltinu.

”Mulțumim atât studenților, ofițerilor, cât și comandantului Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Nicolae Bălcescu” din Sibiu, domnului general Ghiță Bârsan, pentru sprijinul constant acordat în extinderea și reabilitarea potecilor din frumoșii munți ai județului Sibiu!”, transmit reprezentanții CJ Sibiu.

Lucrările au fost efectuate în cadrul Programului „Anii Drumeției” inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, ce încurajează turismul sustenabil în județul Sibiu.

Gestul studenților nu este singular, în primăvara acestui an ei contribuind la refacerea și marcarea traseelor din zona Vârful Cindrel – Șaua Bătrâna.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top