Plimbările cu sania trasă de cal, pe aleile Muzeului ASTRA, au început de miercuri 26 ianuarie 2022

Plimbările cu sania, un must have la Sibiu

Muzeul ASTRA a dat startul miercuri la o nouă atracție. Plimbările cu sania trasă de cal este o experiență unică, pe care o puteți trăi numai pe aleile inghețate ale Muzeului din Pădurea Dumbrava.

Nea Nicu și partenera lui de muncă, iapa Dorina(sau Dora, cum o alintă vizitiul) îi plimbă de astăzi pe toți cei care doresc să descopere patrimoniul muzeaul expus de-a lungul celor 11 kilometri de alei.

Dorina este cea mai nouă ”angajată” a muzeului sibian, așa ne-a prezentat-o nea Nicu. Are 7 ani, este de mai puțin de o săptămână în grija lui, și în aprilie v-a aduce pe lume un mânz.

”Muzeul în aer liber oferă aceste servicii de plimbări cu sania trasă de cai. Aceste plimbări oferă o savoare aparte acestui loc unde se regăsesc obiecte și artefacte de patrimoniu din toate zonele etnografice și istorice ale țării noastre.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA, Cosmin Călinescu.

Turiștii și sibienii care doresc să se plimbe alături de Dorina și Nicu, trebuie să plătească 150 lei pentru un tur de 30 de minute.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top