Petrecere privată întreruptă de un echipaj de poliție

Petrecere întreruptă de polițiștii din Copșa Mică

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

”În noaptea de 12/13.05.2021, Poliția Orașului Copșa Mică, în timpul efectuării serviciului de patrulare, s-a sesizat cu privire la faptul că în curtea și în fața unui imobil din localitate se aflau mai multe persoane care participau la o petrecere. Organizatorii evenimentului, un bărbat și o femeie, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare.”, transmite IPJ Sibiu.

La petrecere s-a constatat că au participat mai multe persoane, dar acestea au fugit la apariția organelor de poliție. Ulterior au fost identificate o parte din cei prezenți la evenimentul organizat la casa celor doi tineri.

Au fost sancționate contravențional 3 persoane care au participat la petrecere, cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare. În continuare se desfășoară activități specifice în vederea identificării tuturor participanților și luarea măsurilor legale ce se impun în astfel de situații.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 27.500 lei.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top