Spitalul Militar Sibiu a administrat doza de vaccin #15000. Avrigul are 15000 de vaccinați

Doza de vaccin anti Covid-19 cu numărul 15.000 administrată la Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu

La Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu s-a administrat sâmbătă 15 mai, doza cu numărul 15.000, de la deschiderea centrului, în 31 decembrie 2020, domnului Andrei Roșca, sibian, în vârstă de 35 de ani.

Persoana vaccinată anti-COVID a declarat: ”Am venit cu o liniște interioară aparte. Am analizat bine și am hotărât să mă vaccinez. Cred că va rămâne o experiență benefică din viața mea, încât le-o voi povesti cândva și nepoților mei.”

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

”Am un sentiment de bucurie că, alături de colegii mei, am reușit să depășim provocările din ultima perioadă iar rezultatele muncii noastre se văd tot mai clar în fiecare zi. Revenim, pas cu pas, la normalitate.” a spus Leonica Nuțu, asistentul medical principal care l-a vaccinat.

La nivelul județuilui Sibiu s-au administrat 160808 doze de vaccin, conform datelor furnizate vineri de Direcția de Sănătate Publică. Din totalul persoanleor vaccinate, 97445 au primit prima doza de ser anticovid19 și 63363 persoane cu cea de a doua doză. Conform acestor date, județul Sibiu se situează pe locul 3 în țară.

Centrul de vaccinare de la Avrig, vizitat de Ministrul Muncii

Aflată și în acest weekend la Sibiu, doamna ministru a făcut mai multe vizite în județ. La Avrig a vizitat și centrul de vaccinare, alături de primarul Adrian David.

”Vaccinarea la Avrig este un veritabil model de bune practici, unul la care au… pus umărul atât autoritățile cât și oamenii prin bunele lor decizii. De altfel, vestea seriozității membrilor Centrului de vaccinare de la Avrig și a implicării Primăriei în acest proces a depășit granițele orașului, aceasta fiind una dintre explicațiile pentru cei 15000 de vaccinați.”, a postat Raluca Turcan pe pagina de facebook.

Centrele de vaccinare din Avrig și Agnita au fost singurele centre unde mai apăreau locuri libere pentru imunizare în primele două etape de vaccinare. Deaceea multe persoane din municipiul reședință de județ care au dorit să se vaccineze s-au programat pe aceste locuri.

Acum, nu mai este nevoie de programare. Cei care doresc se pot vaccina la medicul de familie, la centrele deja existente sau la Cazarma 90(primul centru drive through care de sâmbătă vaccinează pe oricine dorește).

foto: https://www.facebook.com/spitalulmilitardeurgentasibiu & https://www.facebook.com/360184320712594/posts/4116098595121129/

 

Scroll to top