Paris Ana Maria, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă. Familia o caută!

Paris Ana Maria din Boian este căutată de mama ei

Paris Ana Maria este o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni, iar acum polițiștii sibieni o caută.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Joi seara, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 08 din aceeași zi, fiica sa, PARIS ANA MARIA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Bazna, satul Boian, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung, prins în coadă.

În momentul plecării, minora purta îmbrăcăminte sport de culoare verde, un hanorac de culoare gri și încălțăminte sport de culoare alb. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top