Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte

Palatul Copiilor Sibiu intră într-o nouă eră

În cadrul acestui proiect s-au predat până acum, în mai multe tranșe, următoarele:

• 10 imprimante multifuncționale color (imprimantă, copiator, scanner) și o imprimantă de mare capacitate, pentru tipărituri în format A3.

• mai multe instrumente muzicale, accesorii și tehnică în domeniu: opt chitare și stative, două piane, un clarinet, un saxofon, scaune pentru pian, boxe, microfoane și stative, un suport pentru orgă, un mixer pentru lumini și sunet, un sintetizator.

• 24 de costume populare complete pentru fete și băieți din zona Hârtibaci, 12 seturi pentru fete compuse din ie și poală brodată, 12 seturi pentru băieți alcătuite din cămașă și fustă, 12 seturi pentru fete cu pieptar și catrințe din zona Maramureș și 12 pieptare pentru băieți din aceeași zonă.

• corpuri de mobilier: 32 de biblioteci, 19 dulapuri, 230 de scaune, 23 de panouri de plută și 12 table magnetice

• un cuptor și o roată a olarului electrică pentru atelierul de ceramică

• scule și unelte pentru modelism: două fierăstraie electrice/traforaje electrice, un disc de tăiere cu inserții, patru pânze de bandă pentru fierăstrău, o mașină de frezat și un fierăstrău vertical

• două mese de tenis și accesoriile necesare, un robot pentru mingi și două separatoare de teren, palete și fileuri

• jocuri didactice – Magplayer magnetic

• un automodel electric și kit de competiție

• mai mulți acumulatori electrici, regulatoare și radiocomandă.

Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte Palatul Copiilor Sibiu, dotat de Primăria Sibiu. În jur de 500 de obiecte

Primăria Sibiu a realizat achizițiile și pentru ultimele dotări care urmează să fie livrate în următoarea perioadă, fiind vorba despre softuri educaționale, un pachet cu 68 de DVD-uri documentare Discovery și Animal Planet, un sistem de pardoseală pentru sala de dans, scule și unelte pentru modelism, materiale didactice pentru geografie și echipamente outdoor pentru ecoturism.

“Ne apropiem de finalizarea unui alt proiect din programul de bugetare participativă, și anume dotarea Palatului Copiilor cu echipamentele necesare pentru activitățile extrașcolare ale elevilor, o investiție de la bugetul local de aproximativ 300 de mii de lei. Îmi doresc ca în momentul în care vor reveni în acest loc, copiii să se bucure de toate aceste materiale și le fie de folos în proiectele pe care le vor realiza.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Scroll to top