Păcănele horror pentru cei curajoși

Păcănele horror pentru cei curajoși

Dacă tot ne aflăm în plin sezon terific, iar până la Halloween mai sunt doar câteva zile, suntem mai mult decât motivați să îți vorbim despre cele mai horror jocuri de noroc pe care le poți juca numai dacă ești suficient de curajos.

Așadar, este momentul perfect să fim atenți la care sunt cele mai înfricoșătoare jocuri pe care dezvoltatorii au reușit să le includă în lista lor de jocuri. Pentru a îndeplini condiția horror, aceste jocuri au fost subiectul unor sesiuni destul de mari de brainstorming și creație pentru a putea crea cele mai interesante efecte care să sperie jucătorii. Deci dacă tu consideri că ești un jucător curajos și ai tot ce îți trebuie pentru a face față situațiilor limită, iată ce sloturi horror îți recomandăm:

Zombie Invasion

Zombie Invasion este unul dintre sloturile produse de către Dragon Gaming. Majoritatea numelor pe care le vei vedea menționate în această listă pot fi jucate cu Betano bonus fara depunere, iar dacă nu poți face acest lucru, cu siguranță poți să joci acest slot pe gratis la unele cazinouri și cu bani reali acolo unde providerii au încheiat contracte cu cei mai buni dintre furnizori. Zombie Invasion este un slot care respectă foarte bine tematica horror și este unul dintre jocurile de noroc unde vezi un ecran de joc clasic, cu 30 de linii de plată, dar care îți va oferi plăți destul de rar având în vedere RTP-ul destul de redus. Mai mult decât atât, slotul îți poate oferi opțiuni de rotiri gratuite ceea ce face ca RTP-ul de doar 94% să merite efortul.

Speciala cu rotiri gratuite poate să îți ofere maxim 20 de rotiri și se activează doar dacă pe ecranul de joc ai reușit să prinzi o combinație câștigătoare de 3 sau mai multe simboluri scatter. Iar după ce ai prins această funcție bonus, ea poate fi reactivată și în timp ce se execută. Slotul mai poate să ofere și o funcție de simboluri wild aleatoare. Acestea pot apărea oricând și nu există niciun motiv care le activează.

Eternal Love

Eternal Love este unul dintre sloturile cu tematică horror care se concentrează cât de cât și pe subiectul dragostei. Dacă vei găsi anumite motive pentru care Eternal Love nu s-ar potrivi foarte bine în această categorie de sloturi, să știi că partea horror nu este foarte înfricoșătoare, dar efectele sunt unice. Astfel, RealTime Gaming a dezvoltat Eternal Love ca fiind un slot clasic cu 5 tamburi, ce dezvoltă 243 de linii de plată și care îți poate oferi o funcție specială care pornește o secvență de rotiri gratuite. Un dezavantaj destul de important pe care l-am identificat la acest slot este RTP-ul de doar 91%. De cele mai multe ori, când RTP-ul este atât de mic, probabil că cele 243 de linii de plată te vor ajuta să obții câștiguri suficient de des.

Povestea personajelor care se află pe ecranul de joc este una foarte emoționantă, lucru la care probabil era destul de simplu să te aștepți având în vedere că Eternal Love este un joc bazat pe interacțiunea dintre reprezentanții categoriei de vampiri.

Ghost Ship

Pentru a putea avea o performanță excelentă la Ghost Ship, trebuie să te familiarizezi foarte bine cu stilul de dezvoltare al jocurilor celor de la RealTime Gaming. Aceștia sunt renumiți pentru modul în care au creat sloturile horror și te poți familiariza cu ele numai dacă te joci suficient de mult timp sloturi create de către ei. Ghost Ship este un slot horror cu tematică de pirați, organizat pe un ecran de joc cu 5 tamburi care este capabil să dezvolte 25 de linii de plată. Spre deosebire de toate sloturile pe care le-am menționat anterior, Ghost Ship are un RTP de 95% ceea ce este o îmbunătățire considerabilă având în vedere dificultatea de a găsi un joc de calitate în 2022.

Zombie FC

Combină echipele de fotbal cu apocalipsa zombie și vei vedea că rezultatul este unul incredibil sau cel puțin vei avea un slot cu o tematică destul de ciudată. Zombie FC ne arată pe ecranul de joc cum arată ecosistemul unei echipe de fotbal care a fost zombificată. Dezvoltatorul acestui slot este echipa de la Qora Games, iar aceștia au reușit să genereze 243 de linii de plată doar cu 5 tamburi plini de simboluri. RTP-ul de 95.86% compensează toate lipsurile pe care acest slot le-ar fi putut avea, iar jucătorii se vor putea bucura de un slot cu adevărat potrivit sezonului horror.

Concluzie

Dacă ai cerut păcănele horror, ți-am oferit noi patru variante pe care te sfătuim să le încerci pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat un slot de calitate.

Scroll to top