Muzică în Catedrala Luterană, ultimele 6 concerte

Muzică în Catedrala Luterană, 2-17 decembrie

Muzică în Catedrala Luterană, proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală 2022, a ajuns la ultimele 6 concerte. Astfel, începând cu data de 02 decembrie 2022 și până în data de 17 decembrie 2022 se vor susține concerte în fiecare zi de vineri de la ora 12:00 și sâmbătă de la ora 19:00.

Concertele prezentate vor avea ca tematică centrală sărbatorile de iarnă, Sărbatoarea Nașterii Domnului fiind prilej de bucurie și sărbătoare, dar și motiv de contemplare asupra existenței, de regăsire și reculgere la sfârșit de an.

Printre artiștii invitați se numără și ansamblul Tromba Felix, compus din Sandor Medve, David Jurca Zorlențan, Ion Palagniuc, Alin Stefan Roman și Gheorghe Simion Ianța, care vor bucura publicul cu un concert de colinzi în data de 10 decembrie 2022, începand cu ora 19:00.

Biletul de intrarea este de 20 lei pentru adulţi pentru concertul care va avea loc sâmbătă, copiii sub 12 ani având gratuitate, iar intrarea este gratuită pentru concertele din zilele de vineri. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Ferula Bisericii.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top