Muzeul Astra a modificat tarifele pentru bilete, abonamente și servicii

Muzeul Astra, tarife adaptate și pentru cei care au salariul minim pe economie

Prețul biletelor de vizitare ale Muzeului Astra din Pădurea Dumbrava pentru anul 2022 sunt între 7 lei și 35.

”Fie că vrei să petreci timp cu familia, oferind o experiență de neuitat celor dragi, fie că ești elev sau student și îți dorești să împărtășești cu prietenii experiența autentică a călătoriei pe un tărâm magic sau te gândești să faci ceva doar pentru tine, Muzeul ASTRA este locul ideal pentru toată lumea. Achiziționând unul din abonamentele noastre te poți bucura de o experiență completă pentru 365 de zile din momentul achiziției.”, transmit reprezentanții Muzeului Astra.

Abonamnentul familial anual costă, începând cu 1 ianuarie 2022, 300 de lei. Cu acesta aveți posibilitatea să luați parte la activități pentru copii și părinți; educație non-formală pentru copii și părinți; Relaxare activă; Divertisment; Conectare cu natura; Conștientizarea copiilor față de valorile tradiționale; Gastronomie; Mișcare în aer liber; Cadrul perfect pentru picnic; Trasee pentru alergare și ciclism(vă rugăm să consultați secretariatul instituției pentru detalii)

Abonamentul pentru elevi/studenți pentru anul 2022 este 40 lei. Cu acest abonament tinerii se pot bucura de plimbări romantice; conexiune WI-FI; conectare cu natura; pot lectura, studia; activități cu clasa; cadrul perfect pentru picnic; trasee pentru alergare și ciclism(vă rugăm să consultați secretariatul instituției pentru detalii).

Muzeul Astra scoate la vânzare un abonament anual individual pentru adulții care au salariul minim pe economie. Acesta costa 100 de lei pe an

Toate tarifele pe care le practică Muzeul Astra pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top