Mihaela, 13 ani, a plecat de acasă

Mihaela Minodora Cercea este din Șaroș pe Târnave

Mihaela o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 12,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 10,30, fiica sa, CERCEA MIHAELA MINODORA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Șaroș pe Târnave, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă., trasnmite Poliția Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 47 de kg, ochi căprui, păr brunet, constituție atletică. În momentul plecării, minora purta o bluză cu mâneci lungi de culoare roșie, pantaloni blue-jeans de culoare albaștri și adidași culoare închisă. Fără semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top