Lacul Binder. Plaja se redeschide din 1 iunie

Lacul Binder, plaja și locul de joacă plutitor se redeschid

Lacul Binder își redeschide plaja, împreună cu locul de joacă plutitor de pe apă, după ce la finalul lunii aprilie s-a deschis zona de sporturi nautice, cea de promenadă și terenurile de volei.

“Lacul Binder se redeschide complet de la 1 iunie, atât pentru cei activi, care practică sporturile nautice și voleiul, cât și pentru sibienii care doresc să se relaxeze pe plajă, pe pontoane sau la o plimbare. De Ziua Copilului le-am pregătit celor mici un mic cadou – în 1 și 2 iunie vor avea acces gratuit. Nu uitați însă că, cei mici, cu vârsta de până la 14 ani, trebuie însoțiți de un adult, pentru siguranță. Vă invit la Lacul Binder, o zonă de timp liber în oraș, la 5 minute de centru.”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Pe Lacul Binder se pot practica wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe, atât de începători, cât și de cei experimentați. Echipamentele se pot închiria din locație. Reamintim că instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului.

Cele două terenuri de volei de pe plajă sunt de asemenea disponibile pentru jocul în echipă, cu cei dragi.

Plaja cu nisip de aproape 2000 mp, șezlongurile, plaja verde și pontoanele de pe mal vă stau la dispoziție de joi, 1 iunie. În apă se poate înota în siguranță, temperatura acesteia fiind plăcută, de 22°C. Subliniem că apa este testată o dată la 2 săptămâni pentru a verifica dacă este corespunzătoare calitativ.

Locul de joacă gonflabil WiBit este un mod plăcut de a vă bucura de apă și de joacă, indiferent de vârstă. Pentru siguranță, zona este supravegheată în permanență de un salvamar.

Căutați liniște și relaxare? O plimbare pe maluri, un popas pe o bancă și o cafea sau o gustare pe terasa panoramică vă vor reîncărca, cu siguranță.

Pe https://laculbinder.ro/ puteți găsi mai multe informații despre activități, precum și despre regulile și tarifele de acces. Biletul de intrare sau abonamentul îl puteți procura fie direct la intrare, fie online, unde puteți face și programare pentru sporturile nautice.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top