IPJ Sibiu caută o femeie bănuită de furtul a 350 de Euro

IPJ Sibiu solicită sprijinul cetățenilor

IPJ Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunea de furt.

O persoană este bănuită că, miercuri 20 iulie 2022, în jurul orei 17:19, ar fi sustras suma de 350 de euro dintr-un ATM aflat în zona de self-service a unei unități bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu.

La momentul săvârșirii faptei, camerele de înregistrare video au surprins o persoană de sex feminin a cărei identificare este de un real folos polițiștilor în vederea soluționării cauzei penale.

”Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu păr blond, prins în coadă la spate, cu tatuaje pe ambele brațe, îmbrăcată cu maiou de culoare negru și pantaloni scurți tip jeans, de culoare albastru, pantofi sport de culoare albă și care poartă o poșetă de culoare roz și ochelari de soare. În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Secția Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.”, trasmit polițiștii sibieni.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top