IPJ Sibiu recrutează candidați pentru 3 Școli de Poliție

IPJ Sibiu caută viitori polițiști

IPJ(Inspectoratul de Poliţie Judeţean) Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, judeţul Sibiu, organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iunie 2023, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

  • pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina;
  • pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca;
  • pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2023 – 2024 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Cererea de înscriere se transmite până în data de 05 mai 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exculsiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție – Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

La IPJ Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top