Intervenție în ”forță”, joi seara. 5 echipaje de ordine

Intervenție cu mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători antitero

Intervenție în ”forță”, joi seară în municipiul Sibiu, pe strada Calea Gușteriței. Trei echipaje ale Poliției Sibiu, alături de o dubă a Jandarmeriei, dar și o echipă a Brigăzii Antiteroriste a Serviciului Român de Informații au fost direcționate în urma unui apel venit prin SNAU(112).

În jurul orei 18:20, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că doi bărbați fac scandal pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu.

”Primul echipaj al forțelor de ordine ajuns la intervenție a fost cel al jandarmilor din cadrul I.J.J. Sibiu. Jandarmii sibieni i-au depistat pe cei doi bărbați, iar în urma controlului efectuat, asupra unuia dintre cei doi a fost găsit un cutter, care a fost ridicat în vederea confiscării.”, a declarat ag. șef de poliție Elena Welter, IPJ Sibiu.

Din cercetarea efectuată de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu a rezultat că, cei doi bărbați din Sibiu, cu vârsta de 41, respectiv 50 de ani, se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au început să se certe cu o femeie cu care aveau neînțelegeri mai vechi și cu care se întâlniseră întâmplător în zonă.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, care avea asupra s-a un cutter, a fost încătușat, apoi urcat în autospeciala de poliție și transportat la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Aici a ajuns și celălalt bărbat.

”Cei doi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991R.”, a declarat ag. șef de poliție Elena Welter, IPJ Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

Scroll to top