Iarnă în aprilie 2021: Carosabil umed sau acoperit cu zăpadă

Iarna din luna aprilie a acoperit carosabilul cu zăpadă pe căteva drumuri din județ.

”În majoritatea zonelor care acoperă raza Județului Sibiu ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă. Se acționeză cu utilaje cu lamă și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca). Vă informăm că până la aceasta ora s-au folosit 150 tone material antiderapant.”, transmite Drumuri și Poduri Sibiu

Toate drumurile județene sunt deschise circulației rutiere, anunța SC Drumuri și Poduri. Pe toate se acționează cu lamă și material antiderapant.

DJ 106A Sibiu – Păltiniș ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 106 Sibiu – Agnita – Brădeni ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 106E Cristian – Jina limită județ ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 106G Dobîrca – Poiana Sibiului – Miercurea Sibiului – Gusu intersecție 107B ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 106C Sibiu – Cisnădie – Sadu ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 106D Cisnădie – Cisnădioara ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 105G Sadu – Râu Sadului ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă; DJ 105G Avrig – Tălmaciu ninge, carosabilul este umed, parțial acoperit cu zăpadă.

Ninge în continuare la Sibiu

Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.

Pe DN7 C, Cârțișoara-Bâlea Cascadă, se circulă în condiții de iarnă. Este singurul drum național din județ acoperit cu 1-3 cm de zăpadă frământată. Cele două utilaje ale SDN Sibiu au împrăștiat 14 tone de sare.

Pe A1 și A3, Secția Autostrăzi din cadrul DRDP Brașov a intervenit în aceastănoapte și dimineață cu 10 utilaje care au răspândit 144 tone de sare.

”S-a actionat cu 55 AUTOUTILAJE și s-au răspândit 275 tone material antiderapant (sare) si 0.25 tone clorură de calciu, în intervalul orar 17:30/06.04.2021 – 07:30/07.04.2021.”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov

În municipiul Sibiu se circulă tot în condiții de iarnă. La această oră carosabilul de pe majoritatea arterelor principale a fost curățat de zăpada depusă în această noapte.

Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul 
instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “alertă trafic”).

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


Scroll to top