Hermannstadt: Totul sau nimic pe teren propriu cu F.C. Argeș

Hermannstadt joacă ”acasă”, la Cluj

A.F.C. Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la F.C.Argeș în etapa a IX-a din play-out-ul Ligii 1, ultima din sezonul competițional 2020-2021. Partida este una decisivă pentru rămânerea echipei sibiene în Liga 1. FCH ocupă locul 9, cu 23 de puncte, iar o victorie împotriva argeșenilor împreună cu o înfrângere sau un rezultat de egalitate înregistrat de cei de la Astra Giurgiu cu Viitorul Constanța i-ar trimite pe sibieni la barajul cu o echipă de ligă secundă.

De cealaltă parte, F.C.Argeș se află pe treapta a doua a podiumului din play-out-ul Ligii 1 cu 31 de puncte și caută să își consolideze poziția secundă, care ar putea să o trimită chiar și în cupele europene. În acest sezon, locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Pentru această confruntare, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt va avea tot lotul la dispoziție.

,,Este un meci important pentru fotbalul sibian, pot spune. Este un meci important pentru FCH și pentru toți cei care au investit financiar, moral și cu siguranță emotional în această echipă. Acum este o provocare și mai mare pentru mine, pentru că mi-am asumat această responsabilitate de a conduce echipa într-un moment greu. Suporterii noștri sunt convins că au încredere în noi, chiar dacă nu le-am oferit prea multe motive de bucurie în acest sezon apăsător. Este presiune, dar noi suntem obișnuiți cu asta și am demonstrat în ultimul meci cu Poli Iași că merităm încă o șansă să ne salvăm. Tot ce trebuie să facem acum este să profităm de această șansă.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, bilanțul fiind de un rezultat de egalitate în tur, 2-2, și o victorie a FCH cu scorul de 4-1, în meciul de debut ca principal pentru Eugen Beza. A.F.C.Hermannstadt vs F.C.Argeș va avea loc miercuri, 19.05.2021, ora 18:30, pe Stadionul Dr.Constantin Rădulescu din Cluj Napoca. La aceeași oră se vor disputa simultan toate partidele din play-out-ul Ligii 1.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top