Graffiti. Prinși în flagrant de poliție

Graffiti în miez de noapte în Sibiu

Pe contul de facebook al Primăriei Sibiu a fost postat un video și textul:

”Când cetățenii Sibiului se odihnesc, polițistul local de la supraveghere video privește orașul prin monitoarele instalate pe biroul său. Astfel, în dimineața zilei de duminică, la ora 1:30 AM, camerele au surprins în Parcul Piața Cluj, opt persoane care acopereau cu graffiti peretele unui magzin. În cel mai scurt timp, în zona indicată au sosit două patrule ale Poliției Locale, care i-au surprins asupra faptului, cei opt cetățeni fiind reținuți si predați unui echipaj de poliție.”

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu au identificat ”artiștii”

La data de 8 noiembrie, în jurul orei 01:40, prin apel 112, un echipaj aparținând Poliției Locale Sibiu a solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Sibiu după ce ar fi prins în flagrant mai mulți tineri care inscripționau cu graffiti geamul unui magazin de pe strada Paris, din municipiul Sibiu.

La fața locului, polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat 6 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, din județele Sibiu, Tulcea, Gorj, Ilfov și din municipiul București.

”Polițiștii sibieni efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, cu mențiunea că, până în prezent, la nivelul I.P.J. Sibiu, nu s-a înregistrat nicio plângere care să vizeze săvârșirea infracțiunii de distrugere.”, a transmis ag Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top