Grădinița cu PP Nr 22 alături de persoanele defavorizate din Nou

Grădinița cu PP Nr 22 a donat 256 kg de fructe și 185 kg. legume

Grădinița cu PP Nr. 22 Sibiu, prin preșcolarii ei, a participat la o activitate de strângere și colectare a fructelor și legumelor cu ocazia campaniei naționale „Săptămâna fructelor și legumelor donate”, care face parte din proiectul SNAC – Strategia Națională de Acțiune Comunitară. Această activitate s-a desfășurat în perioada 21-25 noiembrie, timp în care preșcolarii au adus la grădiniță fructe și legume pentru a fi donate.

Vineri, 25 noiembrie 2022, 15 preșcolari și părinți din grădiniță, alături de cadrele didactice, profesor Teodorescu Angela-Lăcrămioara (coordonator SNAC), profesor Baciu Bianca Mădălina (director) și profesor Dobra Georgeta Florina (membru voluntar) au vizitat familiile defavorizate cu copii și bătrâni din satul Nou și au împărțit fructe și legume, dar și zâmbete și voie bună.

Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Biomin Actiune Sociala, reprezentată prin Simona Marți.

”Mulțumim tuturor cadrelor didactice, părinților și copiilor cu ajutorul cărora am reușit să donăm 256 kg de fructe și 185 kg. legume. Din partea noastră apreciere, considerație și aleasă prețuire pentru implicare, deschidere, atitudine responsabilă în problematica complexă a acțiunilor comunitare. Mulțumim Dechatlon Sibiu pentru sprijinul acordat! Cu speranța că am reușit să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor pe i-am cunoscut, ne declarăm bucuroși de reușita noastră!”, a transmis Bianca Mădălina Baciu, directorul Grădiniței cu p.p. nr. 22 Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top