Florin Marius, în vârstă de 52 de ani, a dispărut!

Florin Marius lipsește de acasă din 01 octombrie

Florin Marius este un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Acum polițiștii alături de cei dragi îl caută.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 01 octombrie, tatăl său, SÎRBU FLORIN MARIUS, în vârstă de 52 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Cisnădie, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 – 170 cm, greutate 55 kg, faţă ovală, păr de culoare închisă, cu barbă, aspect neîngrijit, constituție slabă. În momentul plecării, persoana în cauză purta pantaloni tip blue jeans de culoare albastru și geacă de culoare negru. Semne particulare: la mâna dreaptă prezintă un deget mai mic, urmare a unei secționări mai vechi.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top