FITSa anului 2023: Pe 2 roți la festival

FITS pe 2 roți alături de Sibiu Bike City

FITS pe 2 roți este un abonament valabil 10 zile, în perioada de desfășurare a Festivalului, adică 23 iunie – 2 iulie și va avea un preț de 80 de lei, mai mic cu 20% decât un abonament obișnuit. Cei interesați pot achiziționa un astfel de abonament din aplicația PBSC în perioada 1 iunie – 2 iulie 2023. Posesorii vor putea utiliza nelimitat bicicletele în perioada celor 10 zile, în intervalul orar 06.00 – 24.00.

Primarul Astrid Fodor propune Consiliului Local Sibiu în ședința din această lună, crearea unui abonament special pentru participanții la cel mai mare eveniment cultural al Sibiului. Acest lucru vine la sugestia președintului Festivalului Internațional de Teatru(FITS), Constantin Chiriac.

“Prin crearea centrelor de închirieri Sibiu Bike City și proiecte finalizate sau în curs de amenajare de piste pentru biciclete, creăm infrastructura necesară unei deplasări prietenoase cu mediul în Sibiu. Prin inițiative precum acest abonament special, încercăm să încurajăm sibienii să utilizeze mai mult bicicleta, inclusiv în perioada Festivalului, când centrul orașului se umple și de spectatori, dar și de mașini.”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Acest abonament nu este singura modalitate de a folosi bicicletele Sibiu Bike City. Dacă doriți să vă deplasați pe perioade mai scurte, va rămâne în continuare valabilă închirierea cu ora, precum și celelalte tipuri de abonamente.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top