FITS 2023. Festivalul parcărilor închise

FITS ocupă parcările din centrul Sibiului

FITS va avea loc anul acesta în perioada 23 iunie – 2 iulie. Pentru ca festivalul să se desfășoare în bune condiții vor fi necesare mai multe restricții de circulație și închideri ale unor parcări din zona centrală. În acest sens, Comisia de Circulație a aprobat următoarele restricții:

  • Închideri de circulație:

În zilele de 23 iunie și 2 iulie, în intervalul orar 23.00 – 00.15 se restricționează traficul pe b-dul Corneliu Coposu, zona cuprinsă între sensul giratoriu din Piața Unirii și Sala Thalia. De asemenea, în contextul închiderii bulevardului, strada Berăriei se va închide și aceasta în intervalul orar menționat între intersecția cu str. Lucian Blaga și bulevardul C. Coposu. Aceste închideri sunt necesare pentru buna desfășurare a spectacolelor cu drone, organizate pentru marcarea deschiderii și respectiv închiderii FITS 2023.

  • Închiderea mai multor parcări și locuri de parcare, după cum urmează:
  1. Închiderea parcării Piața Teatrului, în perioada 19 iunie – 5 iulie
  2. În parcarea de pe Cazarma 90, un număr de 22 de locuri de parcare vor fi rezervate în perioada 21-25 iunie pentru parcarea unui car alegoric ce va participa la programul Festivalului
  3. Locurile de parcare din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu și cele din laterala acestuia dinspre hotelul MyContinental vor fi ocupate cu logistica Festivalului în perioada 22 iunie – 3 iulie.
Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top