Cursa Sponsorilor. Restricții de trafic, 25 iunie

Cursa Sponsorilor de duminică impune restricții de circulație

Cursa Sponsorilor este un eveniment organizat sub egida Turului Ciclist al Sibiului. Pentru buna desfășurare se impin pentru ziua de duminică, 25 iunie, următoarele restricții de circulație:

  • Calea Poplăcii va fi închisă între strada Ludoș și ieșirea din municipiu spre Poplaca, între orele 7:00 – 15:00;
  • Circulația pe DJ 106R va fi închisa între Sibiu și intrarea în Poplaca între orele 7:00 – 15:00.
  • Se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Calea Poplăcii, de la strada Ludoș și până la Jandarmeria Sibiu, în intervalul orar 6:00-15:00.

Șoferii sunt rugați să folosească variantele ocolitoare.  Mai mult decât atât, sunt rugați să respecte indicațiile agenților de poliție și ale personalului de semnalizare a concursului.

Turul Sibiului este susținut de cele mai importante companii din municipiu și din județ.

”În semn de apreciere, am oferit sponsorilor și partenerilor, încă de la prima ediție( 2011), posibilitatea de a-și înscrie angajații la Cursa sponsorilor. Eveniment care oferă participanților șansa de a experimenta senzațiile unei competiții profesioniste – cu traseu închis circulației, cronometraj și arbitraj – însă într-o atmosferă prietenească, în care singurele lucruri care contează sunt fair play-ul și distracția. Cursa Sponsorilor a fost lansată ca și competiție cu start în masă, dar din 2020 se desfășoară ca probă de contratimp, individual și pe echipe (2 membri la fete, 3 la băieți).”, transmit organizatorii.

În cadrul Turului Ciclist al Sibiului se organizează și alte competiții dedicate amatorilor: Transfăgărășan Challenge – în 7 iulie, Păltiniș Challenge – în 8 iulie și Green Day Kids – în 9 iulie, dedicat copiilor nelicențiați cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Aflat la ediția a 13-a, Turul Sibiului înseamnă anul acesta patru zile de competiție, între 6 și 9 iulie, cu trei etape și două semi-etape care însumează, în total, 660 de km.
Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale. Încă de la prima ediție, care a avut loc în iulie 2011, Turul Sibiului s-a impus drept cea mai titrată competiție ciclistă organizată în România și una dintre cele mai importante din sud-estul Europei, găzduind echipe naționale, Continentale, Pro-Continentale și, în premieră pentru țara noastră, de World Tour.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top