Festivalul Toamnei la Școala lui Noica. ediția a 2-a | VIDEO

Festivalul Toamnei – sute de elevi s-au bucurat de toamnă

Festivalul Toamnei de la Liceul Teoretic Constantin Noica, ediția a II-a, a unit sute de elevi, profesori și părinți, care au sărbătorit anotimpul bogăției.  Jocuri, culoare, gust, miros, energie și mărinimie au fost atributele ediției de anul acesta. Așa au ales să înceapă Săptămâna Verde elevii lui Noica.

Elevii au pregătit alături de părinți și profesorii ciclului primar, căte un stand cu produse specifice toamnei. Nu au lipsit borcanele cu gemuri, zacuscă, miere, compoturi, fructe proaspete de sezon sau conservele cu legume pentru iarnă.

Cadrele didactice de la clasele pregătiroare până la clasele a IV-a au realizat jocuri și concursuri distractive, în care elevii nici nu au simțit că sunt la școală.

”Festivalul Toamnei a devenit o tradiție și este mândria liceului nostru. Le mulțumesc pentru implicare cadrelor didactice de la ciclul primar.” , a declarat Prof. Tiberiu Sasca, Directorul Liceului Teoretic Constantin Noica din Sibiu.

Comunitatea apropiată și părinții au fost invitați să deguste și achiziționeze din produsele expuse cu multă migală de către toți cei implicați în acest proiect.

Obiectivele au fost atinse și cu sprijinul sponsorilor și partenerilor din acest an: Simpa SA, Livada Rodiana, As fruct SRL, Sera de flori Roselia, Acor Mansion SRL, Șura Mare Culturală.

Opinia de Sibiu a fost și anul acesta partener media al proiectului. Am ales să ne implicăm activ deoarece credem că e important să îi sprijinim pe cei mici în toate activitățile lor educative, atât formale cât și nonformale.

”Ne bucurăm că de această dată am reușit să aducem zâmbetul pe chipurile copiilor din Merghindeal prin intermediul Hope and Homes for Children. Toată implicarea și tot binele acordat astăzi, să se întoarcă înzecit și însutit fiecăruia în parte!”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top